Aanjaagstation Goutum

Woningbouw en utiliteitsbouw

Onze recente samenwerking met architect Nynke-Rixt Jukema heeft geleid tot de succesvolle transformatie van het Aanjaagstation in Goutum. Dit historische pompgebouwtje, dat al sinds 1928 deel uitmaakt van het landschap onder de rook van Leeuwarden, stond jarenlang leeg. Met passie voor behoud van cultureel erfgoed en oog voor innovatieve architectuur, hebben wij de constructieve uitwerking van dit project verzorgd.

Het Aanjaagstation was een uitdaging en een kans. Het was een uitdaging om de bestaande structuur te behouden en tegelijkertijd te voorzien van moderne elementen om het geschikt te maken voor een eigentijds kantoor. De samenwerking met Nynke-Rixt Jukema was een essentieel onderdeel van ons succesverhaal. Haar innovatieve ontwerpvisie en creativiteit hebben het Aanjaagstation getransformeerd tot een unieke werkplek met behoud van zijn historische charme. Samen hebben we de perfecte balans gevonden tussen esthetiek en functionaliteit.

Dit project toont onze toewijding aan het hergebruiken van bestaande gebouwen en het behoud van cultureel erfgoed. Het is een inspirerend voorbeeld van hoe samenwerking tussen architectuur en constructie leidt tot een prachtige herbestemming.

Meer weten over dit project?

Bekijk de website
Locatie
Opdrachtgever
Aannemer(s)