Onderstation Zeewolde

Industriële ontwerpen en berekeningen

Met trots delen wij ons recente project in samenwerking met Windpark Zeewolde, waarbij wij verantwoordelijk waren voor de directievoering en uitvoeringsbegeleiding van het constructieve onderstation. Dit innovatieve onderstation speelt een cruciale rol in het verbinden van maar liefst 91 windmolens met het stroomnetwerk.

Het onderstation vormt het kloppend hart van Windpark Zeewolde, waarbij het mogelijk wordt gemaakt om opgewekte windenergie efficiënt en betrouwbaar te transporteren naar het stroomnetwerk.

Dankzij onze expertise en ervaring in de energiemarkt zijn we erin geslaagd om dit project succesvol te voltooien, waardoor we bijdragen aan de verdere verduurzaming van Nederland en de energietransitie bevorderen.

Wij zijn ervan overtuigd dat ons vermogen om complexe projecten zoals dit onderstation te realiseren, een positieve indruk zal achterlaten bij potentiële opdrachtgevers in de energiemarkt. Als u op zoek bent naar een partner die u kan ondersteunen in het realiseren van uw duurzame energiedoelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij kunnen bijdragen aan uw succesvolle projecten in de energietransitie. Samen kunnen we een schonere en duurzamere toekomst creëren.

Meer weten over dit project?

Bekijk de website
Locatie
Opdrachtgever
Aannemer(s)